Om oss

Deluxia är ett snabbt växande företag som sedan 2013 har levererat städning och hushållstjänster till nöjda privat- och företagskunder i Östergötland, med säte i Linköping. Våra trevliga, erfarna och uppskattade serviceassistenter levererar tjänster med höga kvalitetskrav, skräddarsytt efter era önskemål.

Miljö

Ditt samvete ska vara lika rent som ditt hem när vi städat hos dig.

Vår verksamhet är anpassad för minsta miljöpåverkan. Detta betyder bland annat att våra serviceassistenter utbildas i miljömedvetenhet för att kunna välja miljövänliga städmetoder och rengöringsprodukter, och för att kunna hantera kemikalier och avfall på ett sätt som minimerar negativ miljöpåverkan.

Vi använder nästintill uteslutande miljömärkta rengöringsprodukter, undantagen är mycket ovanliga.

Personalens användning av cyklar/elcyklar uppmuntras och premieras.

Kvalitet & trygghet

För att möta dina förväntningar om hög städkvalitet arbetar våra serviceassistenter enligt SRY:s städmetodik. Vi säkerställer rätt kompetens inom städmetodik och kemtekniska produkter för alla våra medarbetare.

Eftersom vi lägger stor fokus på service och etik kan du alltid förvänta dig ett professionellt och lyhört bemötande från våra serviceassistenter.

För bästa resultat tar vi med städutrustning och rengöringsmedel av professionell standard, det enda vi gärna lånar vid hemstädning är en dammsugare.

Vi garanterar att städresultatet uppfyller vad som utlovats. Vi är inte klara med arbetet förrän du är nöjd (100% nöjd kund-garanti).

Vi vill att du ska känna dig trygg med vår personal och våra säkerhetsrutiner.

All vår personal utvärderas därför noggrant i samband med anställning. Bland annat begär vi utdrag från belastningsregistret samt kontaktar referenser. Personalen utbildas i vår värdegrund och ett sekretessavtal upprättas. Vid städning används företagsklädsel med synligt ID-kort. En enskild assistent eller duo utses för att ta hand om samtliga städinsatser hos dig.

Våra rutiner för nyckelhantering och larmkoder är framarbetade i samråd med SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen). Vi upprätthåller en ansvarsförsäkring för att täcka eventuella skador på egendom, om olyckan skulle vara framme.

Företaget har kollektivavtal samt är godkänt för F-skatt.


  Antal sidor fönstren putsas på:
  Balkong finns:
  Första möjliga datum för städning*
  Senast möjliga datum för städning*
  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
  Antal rutor med 2 sidor:
  Antal rutor med 4 sidor:
  Antal rutor med 6 sidor:


  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
  Be om offert

  Kontakta oss

  Telefon: 013 - 560 20 00
  E-post: info@deluxia.se

  Ring oss

  Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

  Kontakta oss

  Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!