Fönsterputs i Linköping

Rena fönster – snabbt och smidigt

Att putsa fönster är en konst som kräver såväl skicklighet som tålamod. Det är ett arbete som kan upplevas besvärligt och som kräver både tid och energi. Om du vill så tar vi gärna hand om uppgiften åt dig. Vi erbjuder fönsterputs i Linköping för både privatpersoner och företag. Vi putsar fönster i hus, lägenheter och i sommarstugan. Vi erbjuder även fönsterputs för företag. Det kan vara putsning av fönster på kontor, hotell, skolor och i butiker. Som företag är det viktigt att ha en ren och fräsch arbetsplats eftersom det ger ett professionellt och seriöst intryck till kunder. Renare fönster skapar också en trevligare tillvaro för personal och därmed en bättre arbetsplats. När du regelbundet vårdar dina fönster kommer de inte bara att se bättre ut, de kommer också att hålla längre. Genom att avlägsna all beläggning såsom pollen och smuts så kommer dina fönster att vara i bästa möjliga skick. När du anlitar oss för fönsterputs i Linköping så ingår alltid en 100% nöjd kund-garanti för arbetet. Detta innebär att om det skulle ske någon miss så ingår ett skyndsamt åtgärdande av denna. Är inte du nöjd så är inte vi heller nöjda.

Riskfritt och effektivt

Hur mycket tid och arbete som krävs för fönsterputs beror på vilka slags fönster det är, placering, storlek, spröjs och antal. Oavsett hur många fönster som ska putsas så arbetar vi alltid effektivt och noggrant med varje fönster för att uppnå ett resultat över förväntan. Våra specialister har genomfört tusentals fönsterputs i Linköping under åren. Vi använder professionell utrustning och korrekta tekniker för att rengöra dina fönster på ett effektivt och säkert sätt. Om du känner dig osäker på vilka metoder som måste användas för att undvika risk att orsaka repor i glasen, ta kontakt med oss så omhändertar våra proffs gärna arbetet åt dig. Vi utför fönsterputs i Linköpings hela kommunområde.

bästa fönsterputs linköping norrköping


  Vänligen fyll i ett postnummer.

  Antal sidor fönstren putsas på:

  Balkong/altan finns:

  Första möjliga datum för städning*

  Senast möjliga datum för städning*

  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.

  Antal rutor med 2 sidor:

  Antal rutor med 4 sidor:

  Antal rutor med 6 sidor:  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart

  Be om offert

  Proffs på fönsterputs

  Våra fönsterputsare är individuellt utvalda medarbetare som har stor kompetens och en bred erfarenhet inom yrket. Ett kontinuerligt arbete med kvalitetsavstämningar, kompetensutveckling och ständiga förbättringar är grunden för att vara den bästa firman för fönsterputs i Linköping, och du kan förvänta dig med ett högkvalitativt resultat när vi putsat dina fönster. Vi putsar också miljövänligt och med rätt ergonomiska tekniker, för miljömässig och personalmässig hållbarhet. Ett viktigt faktum att tänka på när man putsar fönster är att många moderna fönster använder UV-filter som inte nödvändigtvis tål alla typer av skrapor. Vi håller oss uppdaterade om vilka verktyg och metoder som måste användas för undvika åverkan på sådana fönster.

  Problemfri fönsterputs till ett riktigt bra pris

  Välvårdade fönster kommer att ge dig en ökad livskvalité och du kan njuta av en bättre utsikt. Behöver du putsa dina fönster i Linköping till ett riktigt bra pris? Du är varmt välkommen att kontakta oss så bokar vi in din fönsterputsning med detsamma!

  bra pris fönsterputs linköping norrköping


   Vänligen fyll i ett postnummer.

   Antal sidor fönstren putsas på:

   Balkong/altan finns:

   Första möjliga datum för städning*

   Senast möjliga datum för städning*

   *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.

   Antal rutor med 2 sidor:

   Antal rutor med 4 sidor:

   Antal rutor med 6 sidor:   Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart

   Be om offert

   Kontakta oss

   Telefon: 013 - 560 20 00
   E-post: info@deluxia.se

   Ring oss

   Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

   Kontakta oss

   Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!