Flyttstädning i Norrköping

Flyttstädning Norrköping

Låt vår professionella städfirma ta hand om din flyttstädning i Norrköping. Vi utför flyttstäd med garanti som gäller i 30 dagar och åtgärdar eventuella brister kostnadsfritt om kraven inte skulle vara uppfyllda av din hyresvärd eller nästkommande köpare. Få ditt uppskattade pris genom att boka offert direkt på vår hemsida. Du kan även kryssa i olika tillval/städtjänster för att få det där lilla extra av oss. Våra städtjänster är kompletta och omfattar både god kundservice och den bästa städkvaliteten.

effektiv flyttstädning Linköping


  Antal sidor fönstren putsas på:
  Balkong finns:
  Första möjliga datum för städning*
  Senast möjliga datum för städning*
  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
  Antal rutor med 2 sidor:
  Antal rutor med 4 sidor:
  Antal rutor med 6 sidor:


  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
  Be om offert

  Ansvarsfull flyttstäd Norrköping

  Vår långa erfarenhet av tusentals flyttstädningar i Norrköping har gjort oss till en ansvarsmedveten städfirma med fokus på kunden och kravbilden. Vi vet vad som ska göras och hur vi ska bocka av checklistan för att besiktningsmannen eller fastighetsvärden ska bli nöjd. Ett godkännande av denna ges alltid innan vi lämnar bostaden. Med oss går din flytt smidigare och din bostad efterlämnas i bästa möjliga skick. För oss är även personkemin mellan oss och dig som kund viktig. Vi tar städning på lika stort allvar som kunddialogen och prioriterar samarbete och lyhördhet inför dina önskemål. Serviceandan är A och O för oss på Deluxia, vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar över en flyttstädning i Norrköping till oss. Det visar vi genom att låta dig skräddarsy en städtjänst, tillhandahålla nyckeltransport till och från mäklare eller hyresvärd samt ge dig en show up garanti.

  Show up garanti på din flyttstädning

  Om vi kommit överens om att städa hos dig en viss dag och tid lovar vi att infinna oss då. Det löftet ger vi i form av en show up garanti som innebär att vi alltid kan tillgodose dig medarbetare i vår stora och erfarna personalstyrka. Alla våra medarbetare är yrkeskunniga och har de utbildningar och den kunskap som krävs för att kunna kalla sig experter på just flyttstädning.

  professionell flyttstädning linköping

  Så fungerar det

  När vi flyttstädar tar vi med all vår utrustning och våra städprodukter. Vi ser även till att vi är det antal utförare som krävs för den yta som ska städas. De förberedelser du behöver tänka på finns tydligt upplistade i din offert.

  Praktiska råd inför en flyttstädning

  En flytt innebär alltid planering och organisering. Speciellt om du flyttar samma dag som vi kommer. I det fall du redan flyttat ut med alla dina saker är bostaden normalt tom, men om du ännu inte hunnit packa klart kan vi rekommendera att du tömmer badrum, kök och fönsterbrädor först så att vi kan börja med fönsterputsningen.

  hemstäd Linköping och Norrköping

  Miljövänliga städprodukter och god städkvalitet

  Vi försöker så mycket det går att använda miljövänliga städartiklar och städa med miljövänliga metoder. Vi garanterar därmed både en klimatsmart och omtänksam städning för både kund och planet. Dessutom värnar vi om att vår personal delar vår värdegrund. Samtliga av våra medarbetare arbetar enligt SRY:s städmetodik med de utbildningar och rekommendationer det innebär. Vi ser också till att utföra kvalitetskontroller enligt SS–INSTA 800 för att säkerställa en god städkvalitet. Vår ansvarsförsäkring täcker skador upp till 10 miljoner kronor. Självklart arbetar vi även enligt kollektivavtal för våra anställdas välmående.

  Be om offert för flyttstädning

  Självklart vill du veta vad din flyttstädning i Norrköping kostar dig. Vi utför alltid flyttstäd i Norrköping till ett fast pris så att du slipper otrevliga överraskningar eller avgifter. Fyll i antal kvadratmeter, var du bor och tjänsten “Flyttstädning” så återkopplar vi med prisförslag snarast. Du kan även välja tillval i offerten.

  bra pris hemstäd flyttstäd linköping norrköping


   Antal sidor fönstren putsas på:
   Balkong finns:
   Första möjliga datum för städning*
   Senast möjliga datum för städning*
   *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
   Antal rutor med 2 sidor:
   Antal rutor med 4 sidor:
   Antal rutor med 6 sidor:


   Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
   Be om offert

   Kontakta oss

   Telefon: 013 - 560 20 00
   E-post: info@deluxia.se

   Ring oss

   Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

   Kontakta oss

   Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!