Flyttstädning i Linköping

Flyttstädning Linköping

En flytt tar tid och energi och för att göra den till en så smidig och rolig process som möjligt tar vi på Deluxia gärna hand om städningen. Vi utför flyttstädning i hela Linköpings kommun och ger dig nöjd kund-garanti. Vi garanterar att vår flyttstädning uppfyller kraven som din hyresvärd eller köpare ställer. Denna garanti gäller i 30 dagar. På så sätt kan du ägna dig åt viktigare saker som att packa, inreda och planera inför flytten.

Professionell flyttstäd i Linköping utifrån kravbilden

Vid överlåtelse av villa, bostadsrätt eller när en ny hyresgäst ska flytta in ska vanligtvis en flyttstädning göras innan. Flyttstäd är visserligen inte reglerat i hyreslagen men står ofta som ett krav i hyresavtalet eller överlåtelseavtalet. Våra städassistenter är utbildade och har lång erfarenhet av att utföra professionell flyttstäd i Linköping enligt de krav som ställs och låter alltid den nästkommande hyresgästen eller köparen godkänna städningen. Om åtgärder måste vidtas gör vi det självfallet kostnadsfritt.

effektiv flyttstädning Linköping

Vad ingår i flyttstädningen?

En flyttstädning ska göras ytterst noggrant. Alla ytor ska vara fria från smuts och damm. Fönstren ska putsas och garderober ska våttorkas och göras rena, kakel ska avkalkas, fogar ska rengöras. Köksluckor och skåp ska städas ur och våttorkas med rätt produkter. Spis, galler och ugn ska rengöras omsorgsfullt, kyl och frys ska putsas och städas ur ordentligt, och mycket mer därtill. Be om en offert så får du en komplett förteckning över vilka moment som ingår i våra flyttstäd.

Show up garanti och skräddarsydda städtjänster

Om vi har kommit överens om att utföra flyttstädning i Linköping hos dig så garanterar vi att vi kommer, på den tid och dag det passar dig. Vår personalstyrka är bred och vi har alltid möjlighet att välja mellan våra kompetenta medarbetare.

Vill du lägga till något extra utöver grundomfattningen för våra flyttstäd i Linköping? Vi kan tillgodose en rad tillvalstjänster inom städ om du behöver något mer än just flyttstädningen. Utöver det kan vi även tillhandahålla nyckeltransport till och från mäklare eller hyresvärd. Det gör vi för att visa vilken flexibel städfirma vi är och hur viktig kundservice är för oss.

professionell flyttstädning linköping

En komplett städfirma som gör flyttstädningen perfekt

Vi har många medarbetare som är specialister inom just flyttstädning och vi har utfört tusentals flyttstädningar i Linköping med omnejd, både i hus och lägenheter. När vi flyttstädar åt dig gör vi det med en checklista av vad som ingår. Det går vi tillsammans igenom innan vi påbörjar arbetet. Allt för att undvika tvister som kan uppstå mellan parter om städningen inte är korrekt utfört. Vi har alltid med rätt utrustning och städmaterial för de olika ytorna och rummen/utrymmen som ska städas.

Flyttstädning i Linköping för din trygghet

Du känner igen samtliga av våra medarbetare genom våra rosa bilar, vår arbetsklädsel och ID-brickan. Vår städpersonal som jobbar enligt kollektivavtal ger dig de bästa förutsättningarna och arbetar alltid enligt SRY:s utbildningar och rekommendationer. Vi utför även kvalitetskontroller enligt SS–INSTA 800 för att säkerställa en perfekt städkvalitet. Vår ansvarsförsäkring täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

hemstäd Linköping och Norrköping

Tips inför flytten

För att din flytt ska gå så smidigt som möjligt och för att göra städningen enklare och ännu snabbare kan det vara bra att packa och strukturera upp flytten ordentligt. Organisera lådorna, vira in ömtåliga saker och släng eller ge bort grejer du inte får mer användning för. Sedan är det tid för flyttlasset att gå, vi kommer för att ta hand om det viktiga innan avfärd – flyttstädningen!

Be om en offert för flyttstädning

Önskar du veta vad just din flyttstädning i Linköping kommer att kosta? Klicka på “Be om offert” och välj tjänsten Flyttstädning samt fyll i resterande uppgifter så återkommer vi till dig inom kort med ett prisförslag. Du kan även välja bland en mängd olika tillval eftersom våra städtjänster omfattar en stor valmöjlighet för dig som kund.

Tänk också på att du som privatperson har rätt till RUT-avdraget för att få ner priset på arbetskostnaden. Vi drar av det direkt på fakturan.


Antal sidor fönstren putsas på:
Balkong finns:
Antal toaletter:
Antal rutor med 2 sidor:
Antal rutor med 4 sidor:
Antal rutor med 6 sidor:


Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
Be om offert

Kontakta oss

Telefon: 013 - 560 20 00
E-post: info@deluxia.se

Ring oss

Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!