Vanliga frågor och svar

Hur fungerar RUT-avdraget?

RUT-avdraget innebär att du bara betalar för halva arbetskostnaden när vi hjälper dig med husarbete. Avdraget sker direkt på fakturan och vi sköter all kontakt med skatteverket. Den maximala skattereduktionen är 75 000 kr per person. Avdraget gäller för alla tjänster vi erbjuder. Läs mer på skatteverkets hemsida.

Vad ska jag tänka på innan hemstädning?

Ju mer du har plockat undan innan städningen desto bättre blir städresultatet. Detta för att mer tid kan ägnas åt att avlägsna damm och smuts om mindre tid går åt för att flytta på saker.

Behöver jag vara hemma när hemstädning utförs?

Nej men det är bra om du kan vara hemma vid det första städtillfället. På så vis får du möjlighet att bekanta dig med din serviceassistent och ni kan gå igenom städresultatet tillsammans.

Om du föredrar att göra annat när vi städar hos dig så kan vi kvittera ut en nyckel. Denna hanteras enligt de säkerhetsrutiner vi utformat i samråd med SSF.

Är det alltid samma assistent som hjälper mig med hemstädning?

Absolut, i den mån det är möjligt. Vi tycker det är viktigt att du ges möjlighet att lära känna din serviceassistent, och genom att det alltid är samma person som hjälper dig så kan denne bli specialist på att städa just ditt hem. Det är normalt bara vid frånvaro (exempelvis sjukdom) som vi erbjuder dig en annan utförare för berörd städning.

Hur går det till med betalning?

Du har 30 dagar på dig att betala fakturan som vi skickar till dig. Den skickas i första hand via e-post – för miljöns skull! Vi erbjuder också e-faktura samt autogiro.

Exakt vad ingår i era städtjänster?

Vi har checklistor för vad som ska levereras vid den städning du beställer. Vi kan alltid anpassa dessa för att bättre passa ditt hem och dina önskemål. Läs mer på sidan för respektive tjänst.

Vad händer om den förväntade tidsåtgången för hemstäd inte stämmer?

Vid veckostädning så är den första städningen en provstädning, genom vilken du och vi får veta ungefär hur lång tid det tar att uppnå den städmässiga nivå du efterfrågat. Eventuella avvikelser från prognos i offert stämmer vi alltid av med dig innan abonnemanget fortsätter.

Vid en enskild städning så bedömer vi hur många timmar som går åt för att nå kvalitetsmålen utifrån de uppgifter du lämnar. Detta ger en god indikation om slutligt pris.

Vad händer om jag har särskilda önskemål om vad som ska ingå och hur det ska göras?

Vi försöker alltid att anpassa våra tjänster efter dina önskemål. Vi gör som du vill ha det!

Vad händer om jag inte är nöjd?

Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda vid varje tillfälle. Vi gör därför ett till besök hos dig för att komplettera enligt dina önskemål, och vi ser till att dokumentera detta så att det inte upprepas i framtiden. En serviceinsats är inte klar förrän du är helt nöjd.

Vad för städmaterial måste jag ha hemma?

Eftersom vi inte vill att du ska behöva bekymra dig om städmaterial, och för att den bästa städkvaliteten uppnås med hjälp av de bästa städprodukterna, tar vi normalt med allt förbrukningsmaterial och all utrustning. Vid hemstädning lånar vi dock gärna din dammsugare. Har du inte någon dammsugare så behöver vi veta detta innan din hemstädning.

Vad händer om något går sönder?

Vi har en ansvarsförsäkring som täcker din egendom upp till 10 mkr, om någon olycka skulle inträffa.

Hur lång är uppsägningstiden för veckostädning?

För att kunna planera arbetstiden för våra medarbetare behöver vi en månads uppsägningstid för veckostädning.


  Vänligen fyll i ett postnummer.

  Antal sidor fönstren putsas på:

  Balkong/altan finns:

  Första möjliga datum för städning*

  Senast möjliga datum för städning*

  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.

  Antal rutor med 2 sidor:

  Antal rutor med 4 sidor:

  Antal rutor med 6 sidor:  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart

  Be om offert

  Kontakta oss

  Telefon: 013 - 560 20 00
  E-post: info@deluxia.se

  Ring oss

  Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

  Kontakta oss

  Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!