Hemstädning i Linköping

Vi hjälper dig med livspusslet

Våra städassistenter ger dig proffsig hemstädning i Linköping. Vill du hellre som många andra, lägga tiden på familjen, mysiga hemmakvällar och saker du älskar att göra snarare än att skura golv, putsa fönster och dra runt med dammsugaren? Vi erbjuder kvalitativa och kundfokuserade städtjänster med stor professionalism. Av oss kan du boka abonnemangstäd eller anlita oss vid enstaka tillfällen.

Enstaka städningar eller en rejäl storstädning

En hemstädning i Linköping kan se ut på så många olika sätt enligt oss. Det är nämligen du som kund som bestämmer hur du vill ha det. Av oss kan du boka enstaka städningar om du exempelvis ska ha visning av bostaden, eller be oss om en ordentlig och komplett storstädning. Alla våra städtjänster kan kompletteras och vara mer eller mindre omfattande. Det är helt enkelt du som bestämmer!

hemstäd Linköping och Norrköping


  Antal sidor fönstren putsas på:
  Balkong finns:
  Första möjliga datum för städning*
  Senast möjliga datum för städning*
  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
  Antal rutor med 2 sidor:
  Antal rutor med 4 sidor:
  Antal rutor med 6 sidor:


  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
  Be om offert

  Städfirma i Linköping

  Deluxia är en erfaren och hängiven städfirma som utför städtjänster med kunden i fokus. Vi arbetar i Östergötland med Linköping och Norrköping som huvudorter. För oss är det viktigt att vi står för bra arbetsvillkor, miljötänk och flexibla städmetoder som ständigt utvecklas med dina och samhällets behov. Vi har kollektivavtal för att våra medarbetare ska trivas och må bra på arbetet. Alla våra städassistenter arbetar enligt SRYs städmetodik där vi hittar den perfekta kombinationen av effektiva medarbetare och rätt produkter. Kvalitetssäkring sker enligt SS–INSTA 800 samt kontinuerliga kvalitetsavstämningar med dig som kund.

  Miljöanpassad städning

  När vi utför hemstädning i Linköping ser vi till att göra det med omtanke, både för dig, ditt hem och miljön. Därför väljer vi metoder som är skonsamma för miljön och för din hälsa. Vi använder miljövänliga städprodukter i så stor utsträckning som möjligt och satsar även på metoder som är snällare mot planeten. När vi städar hos dig tar vi alltid med våra städprodukter och utrustning men om vi får låna din dammsugare gör vi gärna det. Vi uppmuntrar även våra medarbetare att cykla till och från arbetsplatsen och till våra kunder när vi utför hemstäd – och vi premierar elcyklar.

  noggrann hemstäd linköping norrköping

  Schemalagd hemstäd i Linköping

  Boka bekvämt schemalagd hemstäd på kontinuerlig basis. Vi kommer hem till dig vid specifika tillfällen när det passar dig och gör ditt hem rent och fint. Vi har levererat hemstädning i Linköping sedan 2013 och har med tiden fått en stor och lojal kundkrets som uppskattar våra noggranna händer och våra miljövänliga produkter. På så vis får du värdefull tid över till det och dem du mest älskar. Och – ditt samvete är lika rent som ditt hem när vi lämnar det.

  Vi ger ditt hem en känsla av lyx

  Ditt hem är din borg! Våra medarbetare strävar efter att efterlämna en känsla av lyx när vi har utfört hemstädning i ditt hem i Linköping. Vi är alltid lyhörda inför dina behov och behandlar varje hem som den finaste av klenoder, eftersom vi vet hur värdefullt det är för just dig. Självklart har vi kvalitetsgaranti och garanterar därmed att du blir 100% nöjd med vårt arbete. Vi känner oss inte nöjda förrän du är fullständigt nöjd. Vi börjar med en provstädning så du får se vad vi går för utan att behöva binda upp dig. Varmt välkommen att höra av dig.

  bästa firma för hemstäd linköping norrköping


   Antal sidor fönstren putsas på:
   Balkong finns:
   Första möjliga datum för städning*
   Senast möjliga datum för städning*
   *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
   Antal rutor med 2 sidor:
   Antal rutor med 4 sidor:
   Antal rutor med 6 sidor:


   Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
   Be om offert

   Kontakta oss

   Telefon: 013 - 560 20 00
   E-post: info@deluxia.se

   Ring oss

   Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

   Kontakta oss

   Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!