Fönsterputs i Norrköping

Fönsterputs Norrköping

Fönstren är ofta en del av en bostad eller en fastighet som glöms bort. Dammsugning, våttorkning och rengöring av ytskikt säger sig självt men fönsterputsning får ofta vänta på sig. Därför finns vi på Deluxia, som med omsorg och kompetens gör dina fönsterrutor rena och polerade igen så att du får den glasklara vyn du hade innan smutsen satte sig. Vi erbjuder fönsterputs i Norrköping hos både företag och privatpersoner.

Din fönsterputsare i Norrköping

Visst är det härligt att titta ut genom fönstret en krispig höstdag, en ljummen sommarkväll eller när snön faller lugnt och tyst utanför? Låt våra duktiga fönsterputsare i Norrköping ta tag i dina glasrutor så att du alltid får den bästa utsikten. Vi garanterar skinande fönster utan ränder och flammor när vi är klara. Alltid till ett bra pris. På Deluxia har vi utfört professionell fönsterputsning i Norrköping sedan 2013 och gör det både med respekt och känsla.

Vi putsar fönster med garanti

Våra fönsterputsare i Norrköping har ett gott handlag med alla typer av fönster och rutor. När du har svårt att böja och sträcka dig eller när du helt enkelt inte har lust att ställa dig och putsa och tvätta rutorna på det sätt som krävs, gör vi det i ditt ställe. Resultatet – skinande och gnistrande fönsterrutor som ger dig dagens underbara dos av solljus. När du bokar våra fönsterputsare ger vi dig en nöjd kund-garanti. Vi garanterar en väl utförd fönsterputsning och skulle du mot förmodan inte vara nöjd med resultatet kommer vi och åtgärdar eventuella brister helt kostnadsfritt. Nöjd kund-garantin är en stor del av Deluxias värdegrund och något vi aldrig tummar på.

bästa fönsterputs linköping norrköping


  Vänligen fyll i ett postnummer.

  Antal sidor fönstren putsas på:

  Balkong/altan finns:

  Första möjliga datum för städning*

  Senast möjliga datum för städning*

  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.

  Antal rutor med 2 sidor:

  Antal rutor med 4 sidor:

  Antal rutor med 6 sidor:  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart

  Be om offert

  En ansvarsfull och pålitlig fönsterputsare

  Hos oss på Deluxia tar vi god hand om både kund och medarbetare. Det visar vi genom att använda oss av kollektivavtal för våra anställdas välbefinnande och omsorg. När vi putsar dina fönster eller städar hos dig täcker vår ansvarsförsäkring eventuella skador ända upp till 10 miljoner kronor. Vi erbjuder den bästa servicen till ett riktigt bra pris och garanterar ett skickligt utfört jobb med fönster helt utan stänk och ränder.

  Så fungerar det

  Du får alltid din fönsterputsning i Norrköping till ett fast pris utan extra kostnader. Prisförslaget får du i en offert som du ber om överst på vår hemsida. Priset på fönsterputs i Norrköping beror på olika faktorer som hur många fönster som ska putsas, antal rutor, hur högt fönstren sitter och vilken typ av fönster det handlar om. Du kan självklart göra tillval till den här tjänsten i offertförfrågan, ta en titt på våra andra städtjänster för att se hur du vill ha det. Vi tar alltid själva med oss den utrustning och de produkter som krävs för ett fint och gnistrande resultat. Ett tips är att du plockar undan alla saker som står på fönsterbrädan och eventuella fönsterlampor som hänger i fönstret Gör det så fritt som möjligt både i och runt omkring fönstret och plocka ner gardiner. Det gör att det blir enklare att komma åt hela fönstret samt att risken för att saker ramlar och går sönder minskar.

  När kan fönstren putsas?

  Den bästa årstiden för fönsterputs i Norrköping är höst eller vår men visst kan man putsa fönster året runt. På vintern kan det emellertid bli för kallt och mörkt vilket gör det svårare. När det är lägligt eller hur ofta fönstren ska putsas beror också på om de är hårt utsatta för väder och vind eller om de ligger nära en trafikerad gata som yr upp smuts från marken som sätter sig på rutorna. När det är mycket kallt ute eller när det regnar ordentligt kan det vara en nackdel att putsa fönsterrutor och i dessa fall så bokar vi om tjänsten till ett annat tillfälle.

  bra pris fönsterputs linköping norrköping


   Vänligen fyll i ett postnummer.

   Antal sidor fönstren putsas på:

   Balkong/altan finns:

   Första möjliga datum för städning*

   Senast möjliga datum för städning*

   *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.

   Antal rutor med 2 sidor:

   Antal rutor med 4 sidor:

   Antal rutor med 6 sidor:   Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart

   Be om offert

   Kontakta oss

   Telefon: 013 - 560 20 00
   E-post: info@deluxia.se

   Ring oss

   Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

   Kontakta oss

   Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!