Hemstädning i Norrköping

Låt oss avlasta dig

Ibland är det svårt att hinna med allt som ska göras! När du har svårt att hitta luckor i kalendern för städning eller när du helt enkelt bara inte känner för att skura, damma och svabba är du välkommen att boka hemstädning i Norrköping av oss på Deluxia. Vi erbjuder skräddarsydd hemstäd i hela Norrköpings kommun för att du ska kunna koppla av med det roliga i livet.

Nöjd kund-garanti

Vårt mål är att leverera den bästa städningen och kundupplevelsen för dig. Det i sin tur innebär att vi gör allt i vår makt för att du ska bli nöjd med våra tjänster. En nöjd kund-garanti är helt enkelt en garanti på att vi fullföljer våra uppdrag och lovar dig kvalitet och hög standard på det jobb vi utför.


  Antal sidor fönstren putsas på:
  Balkong finns:
  Första möjliga datum för städning*
  Senast möjliga datum för städning*
  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
  Antal rutor med 2 sidor:
  Antal rutor med 4 sidor:
  Antal rutor med 6 sidor:


  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
  Be om offert

  Den bästa städfirman för hemstäd i Norrköping

  Deluxia är den kompletta städfirman som omfattar såväl flexibla städtjänster som kunnig personal. Vi är experter på att hjälpa dig lösa livets pussel och hålla ditt hem rent och prydligt. Sedan 2013 är vi proffs på hemstäd i Norrköping och på andra orter i Östergötland. Vi lägger alltid ner vår själ i det vi gör och lovar dig ett rent hem ned till minsta lilla list och vrå.

  Schemalagd abonnemangsstäd

  För att alltid hålla ditt hem i gott skick och ha rent och fint omkring dig kan du med fördel boka abonnemangsstäd. Då kommer våra städassistenter hem till dig på bestämda och avtalade tider. Du kan välja om det sker varje, varannan eller var fjärde vecka. Du får alltid hem samma personer som utför hemstädningen, vilket antingen är en städassistent eller två.

  Vi inleder med en provstädning

  Innan du bokar oss för hemstädning i Norrköping på regelbunden basis så kommer vi hem till dig och provstädar. En provstädning förbinder dig inte till någonting utan är ett sätt för oss att visa vad vi går för och ett sätt för dig att göra din egen bedömning av oss. Om du sedan väljer att anlita oss lägger vi upp ett schema med skräddarsydd städning på förutbestämda tider och dagar så att det ska passa just dig. Du kan även lägga till tillvalstjänster direkt i offertförfrågan för att skräddarsy din egen städtjänst från oss.

  Därför ska du välja Deluxia

  På Deluxia väljer vi både personal och produkter med omsorg. För oss är det viktigt att våra medarbetare delar vår värdegrund och värnar såväl om effektivitet och noggrannhet som att vara serviceinriktad. Vi arbetar enligt SRY:s metoder att bedriva lokalvård och följer deras utbildningar och rekommendationer. Det innebär alltifrån rätt sätt att städa på och vilka produkter som används, vilka behandlingar som görs på ytskikten – och naturligtvis rätt kompetens av rätt personal. På Deluxia är vi stolta över att kunna erbjuda den bästa hemstädningen i Norrköping för alla typer av bostäder, utförda av yrkeskunniga städassistenter som brinner för att göra vardagen enklare för dig. Vår hemstädning i Norrköping kvalitetssäkras utifrån SS–INSTA 800, en nordisk standard som används för att i efterhand utvärdera städkvaliteten.

  Hemstäd i Norrköping med fokus på dig och miljön

  Miljön är bland det viktigaste vi har! Därför bör alla städningar göras miljövänligt enligt oss, både vad gäller metoder och vilka rengöringsprodukter som används. Detta tar vi fasta på och anser oss vara en miljövänlig städfirma. Det finns få undantag då vi faktiskt inte kan använda miljövänlig utrustning eller produkter utan negativ inverkan på miljön.


   Antal sidor fönstren putsas på:
   Balkong finns:
   Första möjliga datum för städning*
   Senast möjliga datum för städning*
   *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
   Antal rutor med 2 sidor:
   Antal rutor med 4 sidor:
   Antal rutor med 6 sidor:


   Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
   Be om offert

   Kontakta oss

   Telefon: 013 - 560 20 00
   E-post: info@deluxia.se

   Ring oss

   Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

   Kontakta oss

   Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!