Din städfirma i Norrköping

Behöver du hjälp med städningen av din bostad eller skulle din arbetsplats behöva säker och prisvärd städleverans? Våra skickliga och effektiva städare löser problemen åt dig. På Deluxia vet vi vad som krävs och vårdar hem och arbetsplatser dagligen för att se till så att alla har det härligt rent omkring sig. Alltid kvalitetssäkert, miljömedvetet och prisvärt - Precis så som vi själva skulle vilja ha det.

Finns det något vi skulle kunna hjälpa dig i Norrköping med så tveka inte utan ring och låt oss veta redan idag. Vi hjälper både företag och privatpersoner genom våra breda, flexibla och omsorgsfullt formade städtjänster.

Städning för alla tillfällen

I ett hektiskt samhälle med mängder av måsten ekandes från alla håll kan vi alla behöva assistans från en hjälpande hand som rensar upp och ser till så att vardagen går ihop. Det var i hopp om att få bli just den hjälpen som vi först startade vår städfirma och nu står vi här redo även för dig i Norrköping. Oavsett om du behöver hjälp i form av privatperson eller för din firmas räkning så har vi städtjänsterna du söker efter.

Företagsstäd för samtliga branscher, skicklig fönsterputs, hemstäd när fritiden är knapp och flyttstäd som förgyller och underlättar vid varje flyttillfälle. Ni finner även visingsstäd, trappstädning och lokalvård för skola och förskola bland våra tjänster.
Regelbundet eller vid behov spelar ingen roll. Vår städning är alltid skräddarsydd efter dina behov och vi utlovar precis samma kvalitet oavsett kund eller omfattning.

Trygghet och kvalitet

Våra säkerhetsrutiner liksom personalfrågor analyseras och uppdateras kontinuerligt för att du alltid ska kunna känna dig fullt trygg med oss. All personal granskas också noggrant i samband med en anställning, samtliga får skriva sekretessavtal och utbildas sedan också regelbundet för att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Vi ser också till så att du får besök av samma städare varje gång så du vet vad du kan förvänta dig liksom de får chans att lära känna dig och dina önskemål. Du känner igen dem på företagsklädseln de bär under sin arbetsdag med ID-kort synligt.

Som medvetet städbolag är vår verksamhet givetvis formad för minimal miljöpåverkan och vi anpassar alltid våra städmetoder med hänsyn till vår miljö. Ditt samvete kan med andra ord förbli precis lika rent som din arbetsplats eller ditt hem efter att vår personal städat hos dig. Givetvis har vi även en ansvarsförsäkring som täcker upp för eventuella skador eller olyckor som sker då vi är hos dig. Vi har också F-skattsedel och kollektivavtal.

Prisvärd städhjälp för er i Norrköping

På jakt efter en seriös städfirma med kunden i fokus och yrkesskicklighet i alla led?

Att anlita oss är både enkelt och smidigt med garanti om ett städresultat som uppfyller det som utlovats. Samtliga utav våra anställda har rätt kompetens inom städmetodik och all vår utrustning är av professionell standard. Det är också därför som vi stolta kan ge 100% nöjd kund-garanti på våra städuppdrag så är du inte nöjd är du välkommen att reklamera jobbet vi utfört åt dig.

Redo? Kom igång redan idag genom att lämna in en intresseanmälan. För att hantera dina bokningstider kan du fylla i kontaktformuläret, maila eller ringa oss direkt på 013 - 560 20 00.


  Vänligen fyll i ett postnummer.

  Antal sidor fönstren putsas på:

  Balkong/altan finns:

  Första möjliga datum för städning*

  Senast möjliga datum för städning*

  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.

  Antal rutor med 2 sidor:

  Antal rutor med 4 sidor:

  Antal rutor med 6 sidor:  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart

  Be om offert

  Kontakta oss

  Telefon: 013 - 560 20 00
  E-post: info@deluxia.se

  Ring oss

  Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

  Kontakta oss

  Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!