Din städfirma i Linköping

Önskar du hjälp med din hemstädning eller skulle din arbetsplats må bra av säker och prisvärd städleverans under regelbundna former?

Oavsett om du söker vår hjälp som privatperson eller för ditt företag så kommer våra skickliga och sympatiska städassistenter att vårda ditt hem och ditt företags lokaler med största omsorg. Oberoende av miljö och omfattning ser vi till så att det blir fint och härligt rent.
Som seriös och modern städfirma använder vi oss givetvis enbart av miljöanpassade material och städmetoder för minimal klimatpåverkan. Alla städlösningar är vidare också flexibla och skräddarsydda med höga kvalitetskrav.

Vad kan vi på Deluxia hjälpa dig i Linköping med? Vi vet vad riktigt kompetent städning medför och väntar nu på att få visa dig. Hör av dig så bokar vi in ett första möte redan idag!

Städning genom kunskap och yrkesstolthet

Familj, jobb, fritidsaktiviteter, vänner…

Vi vet hur svårt det kan vara att få till vardagspusslet och att det allt som oftast är städningen som får bli lidande till förmån för andra måsten. Det är också därför som vi startat upp vårt städbolag och dagligen levererar städning av olika slag till privatpersoner liksom större och mindre företag i Linköping. Alltid till uppskattade och låga priser tack vare effektiva processer och låga omkostnader.

Breda tjänster för privatpersoner och företag

Håll rent i ditt hem genom att beställa hemstäd hos oss, öka produktiviteten och trivseln på din arbetsplats med professionell och rutinerad kontorsstädning eller förenkla din stundande flytt genom att låta oss ta över din flyttstäd. Vi utför även visningsstädning, trappstädning och fönsterputs om så önskas liksom lokalvård för skolor och förskolor.

Ingenting glöms och ingenting göms när våra städassistenter tar sig an ett uppdrag. Med checklistor för standardstädning som verktyg bockar de av momenten allt eftersom och skulle du ändå inte bli nöjd så är du välkommen att nyttja vår nöjd kund-garanti för att få felen åtgärdade.
För vår allas trygghet så har vi givetvis även ansvarsförsäkring som täcker upp för skador eller olyckor som skulle kunna ske då vi städar hos dig. Vi har också F-skattsedel så att du kan nyttja RUT-avdraget.

Hur kan vi hjälpa er i Linköping?

Att anlita oss är både smidigt och prisvärt samtidigt som du får tid och ork över till allt annat. Bekymra dig heller inte för städmaterial. Vi tar med oss allt vi behöver i form av utrustning och förbrukningsmaterial (exklusive dammsugare).Det enda du behöver göra är att plocka undan det allra grövsta så att vi kommer åt att avlägsna smuts och damm så snabbt och noggrant som möjligt för absolut bästa städresultat.

 • Arbete enligt SRY:s städmetodik
 • 100% nöjd kund-garanti
 • Utvärderad och utbildad personal
 • Miljövänliga städmetoder
 • Prisvärda städtjänster och städabonnemang med korta uppsägningstider.

Ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snabbast möjligast med en anpassad, kostnadseffektiv och professionell städlösning redan idag.


  Vänligen fyll i ett postnummer.

  Antal sidor fönstren putsas på:

  Balkong/altan finns:

  Första möjliga datum för städning*

  Senast möjliga datum för städning*

  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.

  Antal rutor med 2 sidor:

  Antal rutor med 4 sidor:

  Antal rutor med 6 sidor:  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart

  Be om offert

  Kontakta oss

  Telefon: 013 - 560 20 00
  E-post: info@deluxia.se

  Ring oss

  Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

  Kontakta oss

  Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!