Flyttstädning i Motala

Flyttstädning Motala

Fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem och lämna jobbet med flyttstädning till oss på Deluxia. Vi utför flyttstäd i Motala med omnejd enligt både dina och nästa bostadsgästs krav. Vi lämnar alltid en nöjd kund-garanti i 30 dagar för att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar över nycklarna. Vi garanterar att vår städning är fackmässigt utförd och därmed uppfyller alla krav din hyresvärd eller köpare kan ställa, men skulle något mot förmodan ha missats så tar vi fullt ansvar och åtgärdar detta kostnadsfritt.

effektiv flyttstädning Linköping


  Antal sidor fönstren putsas på:
  Balkong finns:
  Första möjliga datum för städning*
  Senast möjliga datum för städning*
  *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
  Antal rutor med 2 sidor:
  Antal rutor med 4 sidor:
  Antal rutor med 6 sidor:


  Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
  Be om offert

  Professionell städning med minimal miljöpåverkan

  Vi är en professionell städfirma med lång och gedigen erfarenhet av flyttstädning i Motala och övriga delar av Östergötland. Alla våra medarbetare är utbildade enligt SRYs:s städmetodik och vi utför kvalitetskontroller enligt SS-INSTA 800 för att säkerställa kvaliteten på vårt arbete. Så långt det går använder vi oss endast av miljövänliga städartiklar och rengöringsprodukter för att minimera vår miljöpåverkan. Exempelvis använder vi ultrarent vatten för många ytor. Våra städare utbildas i att städa miljömedvetet, detta innebär exempelvis att hantering av kemikalier och avfall sker på rätt sätt.

  Trygg flyttstädning i Motala

  För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med vårt arbete och våra medarbetare. All vår personal utbildas i vår värdegrund vid anställning och vi tar utdrag ut belastningsregistret samt kontrollerar referenser. Du känner enkelt igen våra medarbetare på vår företagsklädsel utöver våra rosa bilar.

  professionell flyttstädning linköping

  Så går det till

  Börja med att beställa en offert direkt här på vår hemsida för att få ett fast pris för din flyttstädning i Motala. Offerten skickas snabbt och smidigt via mejl och SMS, och du kan i lugn och ro granska den innan du godkänner med ditt Bank-ID. När du accepterat och vi kommit överens om tidpunkt för flyttstädningen kommer vårt team hem till dig och tar med all nödvändig städutrustning. Allt du behöver tänka på inför flyttstädningen hittar du i din offert. I denna framgår också en checklista över alla moment som ska genomföras vid en komplett flyttstädning enligt branschpraxis. När vi avslutar arbetet är allt på checklistan utfört och din bostad är redo att lämnas över.

  Vad ingår?

  När du bokar flyttstäd i Motala hos oss på Deluxia ingår allt. Vi vet att det ställs höga krav på just flyttstäd, därför utför vi allt med största noggrannhet och låter hyresvärden eller köparen godkänna städningen. I vår tjänst ingår bland annat fönsterputs, städning av skåp och garderober, rengöring av spis, ugn, kyl och frys samt mycket mer. Se din offert för en fullständig specifikation. Förutom det som ingår i en flyttstädning enligt grundutförande listas ett antal tillval i din offert, till exempel om din bostad skulle avvika från grundstandard. Vi kan även vara behjälpliga med nyckelhantering till och från mäklare eller hyresvärd. Vi är flexibla och skräddarsyr alltid en lösning anpassad efter dig och dina behov.

  hemstäd Linköping och Norrköping

  Show-up garanti på flyttstäd i Motala

  Vi förstår att det är viktigt att din flyttstädning i Motala sker på det datum som vi har kommit överens om för att inte riskera förseningar med nyckelutlämningen. Därför har vi en Show-up garanti som innebär att vi garanterar att vi kommer på det datum vi lovat, utan risk för trassel. Vi har en bred personalstyrka med många duktiga och erfarna medarbetare som alla har den kunskap som krävs för att utföra en professionell flyttstädning hos dig.

  Be om offert

  Be om offert för flyttstäd i Motala direkt här på vår hemsida. Fyll i den efterfrågade informationen om bostaden och dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig med ett prisförslag.

  bra pris hemstäd flyttstäd linköping norrköping


   Antal sidor fönstren putsas på:
   Balkong finns:
   Första möjliga datum för städning*
   Senast möjliga datum för städning*
   *Ange så brett intervall av datum för lägsta pris möjligt.
   Antal rutor med 2 sidor:
   Antal rutor med 4 sidor:
   Antal rutor med 6 sidor:


   Då behöver vi bara dina kontaktuppgifter så är allting klart
   Be om offert

   Kontakta oss

   Telefon: 013 - 560 20 00
   E-post: info@deluxia.se

   Ring oss

   Ring oss mellan 08:00-17:00 på 013 - 560 20 00.

   Kontakta oss

   Skicka ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!